Jak rychle získat zaměstnance z Filipín

Noví zaměstnanci u Vás již za 4 měsíce!

Zahraniční zaměstnanci se stávají žádanou pracovní silou, která značně pomáhá ve všech odvětvích současného trhu.

Každý zaměstnavatel však potřebuje volné pozice zaplnit co nejrychleji a proces vyřizování dokumentů pro pracovníky z Filipín jej často odradí.  Zaměstnanecká karta, Program kvalifikovaný zaměstnanec, akreditace POEA na Filipínách – to vše musí zaměstnavatel pro své zahraniční pracovníky vyřídit, ale pro Grapecare je to hračka, každodenní chleba.

Jakmile nám zaměstnavatel předá požadavky na své filipínské pracovníky, během 3 týdnů náš náborový tým v Česku a na Filipínách vybere pracovníky požadovaných profesí. Běžně pro zaměstnavatele prověřujeme danou odbornost v testovacích centrech, např. u pozic jako je řezník, svářeč, CNC operátor, elektrikář, kuchař, servírka atp.

Naše dokumentová specialistka Magdalena Vlasáková pak vyřídí české dokumenty, které jsou několikrát pečlivě kontrolovány předtím, než jsou odeslány na Filipíny k dalšímu zpracování.  S vyhotovenými dokumenty se pak může pracovník na české ambasádě v Manile ve smluvený čas ucházet o pracovní vízum – zaměstnaneckou kartu na 2 roky. Tým GRAPECARE je opravdovou špičkou ve tvorbě a vyřizování dokumentů, nejen z hlediska správnosti, ale i rychlosti – v našich rukách jsou dokumenty vyřízeny ve velmi krátké době, během 2-3 měsíců. Nejedná se pouze o tvorbu nových dokumentů, ale též o prodlužování zaměstnaneckých karet pro pracovníky, kteří v Česku již jsou a další agendy.

Akreditaci POEA na Filipínách vyřídíme pro každého zaměstnavatele během několika týdnů. Bez této akreditace totiž filipínští pracovníci do Česka nemůžou, je to vládní nařízení ze strany Filipín a zároveň zaměstnancům přikazuje u zaměstnavatele pracovat nejméně 2 roky, což je pro zaměstnavatele největší benefit.

Během pouhých 4 měsíců pro Vás v GRAPECARE zajistíme přílet pracovníků a zároveň také péči při nástupu do zaměstnání, kterou vykonávají naše skvělé koordinátorky!

Rychlost vyřizování dokumentů je důležitou složkou procesu přijímání zahraničních zaměstnanců – jen za letošní léto vyřídila Magdalena více než 960 dokumentů pro 128 Filipínců!

Mám zájem o zajištění zahraničních pracovníků

Nechte nám na sebe kontakt a my se vám ozveme.