Vztah HR a managementu

Proč je důležitý vztah mezi HR a managementem?

Personální oddělení a důležitost vnitrofiremní komunikace

Nábor zaměstnanců je někdy dlouhý a složitý proces, který je často postižen neschopností komunikace. Pracovníci HR a firemní manažeři mívají o budoucím zaměstnanci každý jiné představy, čímž si často vzájemně komplikují práci. 

Nejefektivnějším řešením v takových situacích je zkvalitnění informačního toku mezi manažery a pracovníky HR. Manažer a personalista často nekomunikují, což má za výsledek neúplné informace a nedorozumění, proto je vnitrofiremní komunikace kritická.

Konkrétní a předem stanovená kritéria pro uchazeče by měla být výsledkem společných požadavků manažera a personalisty, aby se předešlo konfliktům v případě, že uchazeč nevyhovuje jejich představám.

V neposlední řadě, přítomnost obou stran na přijímacích pohovorech zajistí, že manažer i personalista budou spokojeni s finálním výběrem zaměstnance a firma bude efektivně fungovat.

My v GRAPECARE aktivně komunikujeme jak s oddělením HR, tak s manažery, abychom pro Vaši firmu našli ideální zaměstnance, rychle, bezpečně a na klíč!

Co pro vás GRAPECARE zařídí?
 

  • Nábor kvalifikovaných i nekvalifikovaných zahraničních pracovníků

  • Odpovídající výběr těch nejlepších pracovníků

  • Dlouhodobý pobyt pro pracovníky, víza a vyřízení dalších potřebných dokumentů.

Mám zájem o zajištění zahraničních pracovníků

Nechte nám na sebe kontakt a my se vám ozveme.